Hoe kan ik een plusabonnement afsluiten?

 

Hartelijk welkom bij de e-learning van Tijdschrift voor Psychotherapie. Deze e-learning is ontwikkeld door de redactie van Tijdschrift voor Psychotherapie en uitgeverij De Tijdstroom (www.tijdstroom.nl).

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor abonnees van het Tijdschrift. Zij kunnen een plusabonnement nemen waarmee ze 10 door de NVP en FGzPt geaccrediteerde nascholingspunten per jaar kunnen behalen. Met ingang van jaargang 2020 verschijnt bij iedere editie van het Tijdschrift tenminste één e-learningmodule. U kunt een keuze maken uit het reeds beschikbare aanbod (klik hier voor het overzicht) of de modules van de komende edities afwachten.

Wat kost een abonnement?

De kosten voor een plusabonnement zijn €135,- per jaar (prijs incl. 9% btw/ €123,85 excl. 9% btw). Voor dat bedrag kunt u 10 geaccrediteerde e-learningmodules maken. Het abonnementsjaar gaat in op de dag dat u het afsluit. 

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Wilt u een plusabonnement afsluiten? Volg dan de volgende stappen: 

  1. Klik op ''start direct' rechts bovenin uw scherm. LET OP: heeft u zich al eerder ingeschreven voor de kennismaking? Log dan eerst in op uw reeds aangemaakte account, anders krijgt u een foutmelding. Als u bent ingelogd dan kunt u uw aanmelding vervolgen.
  2. Kies voor 'plusabonnement' en 'start direct'
  3. Maak uw account aan en klik op 'ga verder'.
  4. Maak een keuze uit de beschikbare betaalopties en klik op 'voorwaarden accepteren'.
  5. Vul daarna de overige gegevens in, zoals uw BIG-nummer.
  6. Als u heeft gekozen voor een directe betaalwijze, zoals iDeal of creditcard, dan kunt u gelijk aan de slag met nascholen. Heeft u gekozen voor betalen op factuur? Dan kunt u aan de slag zodra uw betaling is verwerkt.

Heeft u problemen met aanmelden, inloggen of betalen? Neem dat contact op met De Tijdstroom via info@tijdstroom.nl.