Hoe kan ik een e-learningmodules afnemen?

 

Hartelijk welkom bij de e-learning van Tijdschrift voor Psychotherapie. Deze e-learning is ontwikkeld door de redactie van Tijdschrift voor Psychotherapie en uitgeverij De Tijdstroom (www.tijdstroom.nl).

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor psychotherapeuten en klinisch psychologen. Zij kunnen een abonnement nemen waarmee ze 10 door de NVP en FGzPt geaccrediteerde nascholingspunten per jaar kunnen behalen. Ook is het mogelijk de modules per stuk af te nemen. Met ingang van jaargang 2020 verschijnen bij uiteenlopende artikelen e-learningmodules. U kunt een keuze maken uit het reeds beschikbare aanbod (klik hier voor het overzicht) of de modules van de komende edities afwachten.

Wat kost de e-learning?

De kosten voor een abonnement zijn €135,- per jaar (prijs incl. 9% btw/ €123,85 excl. 9% btw). Voor dat bedrag kunt u 10 geaccrediteerde e-learningmodules maken. Het abonnementsjaar gaat in op de dag dat u het afsluit. De losse modules kosten € 25 per stuk. U heeft 90 dagen de tijd om een losse module naar keuze te doorlopen. Dit kan eenmalig. Daarna dient u een abonnement af te sluiten.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Wilt u een abonnement afsluiten? Volg dan de volgende stappen: 

  1. Klik op ''start direct' rechts bovenin uw scherm. LET OP: heeft u zich al eerder ingeschreven voor de kennismaking? Log dan eerst in op uw reeds aangemaakte account, anders krijgt u een foutmelding. Als u bent ingelogd dan kunt u uw aanmelding vervolgen.
  2. Kies voor 'abonnement' en 'start direct'
  3. Maak uw account aan en klik op 'ga verder'.
  4. Maak een keuze uit de beschikbare betaalopties en klik op 'voorwaarden accepteren'.
  5. Vul daarna de overige gegevens in, zoals uw BIG-nummer. Dit is ook nodig voor de accreditatie.
  6. Als u heeft gekozen voor een directe betaalwijze, zoals iDeal of creditcard, dan kunt u gelijk aan de slag met nascholen. Heeft u gekozen voor betalen op factuur? Dan kunt u aan de slag zodra uw betaling is verwerkt.

Heeft u problemen met aanmelden, inloggen of betalen? Neem dat contact op met Boom Medisch|De Tijdstroom via info@tijdstroom.nl.