Hoe kan ik de e-learning bij Tijdschrift voor Psychotherapie uitproberen?

 

Hartelijk welkom bij de e-learning van Tijdschrift voor Psychotherapie. Deze e-learning is ontwikkeld door de redactie van Tijdschrift voor Psychotherapie en uitgeverij De Tijdstroom (www.tijdstroom.nl).

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor abonnees van het Tijdschrift. Zij kunnen een plusabonnement afsluiten waarmee ze 10 door de NVP en FGzPt geaccrediteerde nascholingspunten per jaar kunnen behalen. Met ingang van jaargang 2020 verschijnt bij iedere editie van het Tijdschrift tenminste één e-learningmodule. Abonnees kunnen een keuze maken uit het reeds beschikbare aanbod (klik hier voor een overzicht) of de modules van de komende edities afwachten.

Hoe kan ik de e-learning uitproberen?

Wilt u eerst ervaren hoe leuk en eenvoudig het nascholen bij  Tijdschrift voor Psychotherapie is? Het is nu mogelijk om twee e-learningmodules naar keuze gratis uit te proberen. Als u de eindtoetsen bij de artikelen met goed gevolg aflegt, dan schrijven wij automatisch 2 door de NVP en FGzPt geaccrediteerde punten bij in PE-online.

 Voor het volgen van de e-learningmodules volgt u onderstaande stappen:

  1. Klik op ''start direct' rechts bovenin uw scherm.
  2. Kies voor 'kennismaking' en 'start direct
  3. Vul uw gegevens in en klik op 'registreren'.
  4. Klik in het daarop volgende scherm op 'bevestigen'.
  5. Maak nu een keuze uit de beschikbare modules.
  6. Klik nu op de tekst 'Volg de e-learningmodule'
  7. U kunt nu gelijk aan de slag!
  8. Heeft u de eindtoets met goed gevolg afgelegd (70% of meer van de eindtoetsvragen juist beantwoord)? Dan schrijven we binnen 6 weken 2 punten bij in PE-online.
  9. Enthousiast geworden over de e-learning? Dan kunt een plusabonnement afsluiten door op de homepage te kiezen voor 'pakketten'. Als u daarna de keuze maakt voor 'plusabonnement' en de schermen verder volgt, dan kunt u na betaling van het abonnementsgeld gelijk nieuwe modules maken! Met dit abonnement kunt u in totaal 10 accreditatiepunten behalen.

Heeft u problemen met aanmelden of inloggen? Neem dat contact op met De Tijdstroom via info@tijdstroom.nl.